Verhuur vakantiewoning "De Waterjuffer"

Vakantiehuisje en Bed and Breakfast De Waterjuffer in Noordlaren (7)-001 Wilt u er een weekje tussenuit, misschien wel twee? Midden in de polder van Noordlaren en slechts tien voetstappen verwijderd van het Zuidlaardermeer

staat vakantiehuisje “De Waterjuffer”. In deze vrijstaande woning, gelegen op de grens van Groningen en Drenthe, kunt u in alle rust genieten van de prachtige natuur die Noordlaren u te bieden heeft. De knusse woning en de unieke ligging maken uw vakantie gegarandeerd tot een succes.

Dit is een Contact vrije Acommodatie.

Tarieven:

 €   95,- per nacht (2personen) all-in, minimaal te boeken 2 nachten

Toeristen belasting € 3,70 per persoon per nacht

vanaf € 515 ,- per week. De tarieven zijn inclusief linnengoed, gas-water-licht en € 50,- schoonmaakkosten, exclusief toeristen belasting.

Herfst-, kerst- , voorjaars vakantie € 560,- per week

De tarieven zijn inclusief linnengoed, gas-water-licht en schoonmaakkosten, exclusief toeristen belasting.

Mei- en zomervakantie € 560,- per week

De tarieven zijn inclusief linnengoed, gas-water-licht en  schoonmaakkosten, exclusief toeristen belasting.

 

 

Over “De Waterjuffer”
“De Waterjuffer” is geschikt voor twee personen. Het huisje is voorzien van een volledig ingerichte open keuken, met een vier-pits kookfornuis, een koelkast en een vaatwasser. Een wasmachine staat in het voorhuisje. Verder heeft u de beschikking over een ruime woonkamer. Er is één slaapkamer, voorzien van een tweepersoons boxspring. Het huisje wordt verwarmd door middel van centrale verwarming, zodat u er in de winter of op frisse zomeravonden ook warm bij zit. De badkamer bestaat uit een toilet, douche en wastafel. Gratis draadloos internet is aanwezig in het vakantiehuis. Buiten kunt u van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruik maken van uw eigen terras, volledig ingericht met tuinmeubilair. Parkeren bij “De Waterjuffer” is geen probleem dankzij de ruime parkeergelegenheid.

Omgeving
Het dorp Noordlaren biedt volop mogelijkheden voor een prettig verblijf in zowel de winter als de zomer. In de Oostpolder, waar de vakantiewoning zich bevindt, kunt u schitterende wandel- en fietstochten maken. Daarnaast bent u binnen vijf minuten, met gebruik van een fietspontje, aan de overkant van het Zuidlaardermeer. Daar bevindt zich, in het zogeheten Meerwijck, een groot zandstrand waar het op warme zomerdagen prima vertoeven is. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het Zuidlaardermeer te verkennen door een bootje te huren. Wij kunnen hier uiteraard ook voor zorgen (zie onder arrangementen). Liefhebbers van bosrijke omgevingen kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Noordlaarderbos.

Op fietsafstand van Noordlaren bevinden zich de dorpen Zuidlaren en Haren, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. De bruisende stad Groningen is met een afstand van vijftien kilometer eveneens goed bereikbaar per fiets.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of over de beschikbaarheid, kunt u contact met ons opnemen.

Foto’s: