Contact

Restaurant De Waterjuffers bij Vos
Osdijk 4
9479 TC Noordlaren
Tel.: 050-7119310
Mobiel: 06-25083272

U kunt ons een e-mail sturen via info@dewaterjuffersbijvos.nl, of door het onderstaande formulier in te vullen.
[contact_form]

Kaart

Grotere kaart weergeven

“De Waterjuffers bij Vos” is niet alleen te bereiken via de Osdijk in Noordlaren, maar ook vanuit Meerwijck via een zelfbedieningsfietspontje over het Zuidlaardermeer.

4 reacties op “Contact

 1. Graag willen we met ongeveer 20 personen op 20 juli om 15.00 een drankje en een hapje bij u nuttigen ter ere van de laatste schooldag.
  Sbo de Zwaaikom uit Hoogezand.

  • Beste mevrouw Kompaan,
   Helaas heb ik uw bericht nu pas onder ogen gekregen. U heeft mij vanmiddag gebeld en het blijkt dat uw bericht in de spam box was gekomen. Heel vervelend temeer ik u moet mededelen dat ik uw verzoek niet kan inwilligen. Wij zijn een klein bedrijf behalve dat kampen wij op dit moment met een personeels tekort. Mocht u er behoefte aan hebben wil ik voor u proberen of mijn collega aan de zuidkant van het meer capaciteit heeft. Nogmaals excuses voor de gang van zaken. Hartelijke groet. Lilianne Oskamp

 2. Zondagmiddag, 15 juli 2018, plm 17.15 uur, na een lange, warme fietstocht aangekomen op uw terras. Ons, 4 volwassenen, verheugend op een koele drank en een hapje. Openstelling tot 21.00 uu volgens uw website. We zien de bediening uitgebreid staan praten bij een andere tafel, ons volkomen negerend. Op door ons gezocht contact wordt niet gereageerd. Wel worden bloemetjes van diverse tafeltjes alvast binnen gezet. Men wil kennelijk op tijd naar huis. Na twintig!!!!! minuten te hebben gewacht besluiten we, zwaar teleurgesteld en vol van verbazing, via het pontje naar de overkant te gaan om onze fietstocht voort te zetten.
  Wij komen echt nooit weer bij u op het terras.

  • Geachte heer/mevrouw Mellies,
   Vriendelijk dank voor uw bericht. Jammer dat u teleurgesteld bent vertrokken. Uw kant van het verhaal begrijp ik. Echter wij hadden een meer dan drukke dag gehad met weinig personeel, en technische problemen, ik kan in die zin voor hun opkomen omdat ze van s’morgens vroeg al hebben moeten rennen. De warmte speelt ons parten en er is een tekort aan personeel landelijk. Uiteraard was het wel zo aardig geweest als men u te woord had gestaan. Naar huis waren ze niet en ja wij zijn tot 21 open. Voor diner zie website dient u te reserveren. Ik hoop op een klein beetje begrip van u kant en u bent natuurlijk vrij in restaurant keuze. Hoogachtend L. Oskamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *