Arrangementen

Genieten van de mooie omgeving rondom Groningen – Noordlaren?
Huur gemakkelijk een 6 persoonsboot via Happywhale.nl
 
 
Op het  terras is het goed toeven tijdens de warme zomerdagen, maar ook binnen kunt u sfeervol genieten van de mooie omgeving.
Vanaf het terras stap je zo in een sloep en vaar je direct het Zuidlaardermeer op. Het Zuidlaardermeer is uniek met zijn mooie flora en fauna, de gezellige kreekjes en vele restaurants.
Geruisloos vaart u over de plas, heerlijk relaxen, zwemmen, varen, dobberen. 

Een sloep huren in Noordlaren? Voor twee uren, dagdeel of gehele dag? Het kan via de website op de onderstaande link:

RESERVEER NU EEN DAGJE VAREN  

HappyWhale staat voor :

– Geruisloos genieten
– Comfortabele sloepen
– Zelf besturen & eenvoudig te bedienen
– Tot 12 uur probleemloos varen

 

 

Dagarrangement met museumschip de Emma

‘s Ochtends opstappen in Groningen bij het Scheepvaartmuseum. In twee uur tijd varen naar het Zuidlaardermeer. De tocht gaat over het Winschoterdiep en Drentsdiep. Lunch bij de Waterjuffers bij Vos en gelegenheid om een wandeling te maken door de Oostpolder. Ook is er de mogelijkheid om bij de ambachtelijke palingrokerij paling te kopen.
Totale duur: 6 uur. Dit arrangement wordt aangeboden aan groepen van 12 mensen.

In samenwerking met Natuur Presentaties kunnen wij u diverse natuur arrangementen aanbieden. Vanaf 12 personen kunnen wij een dag of dagdeel invullen.

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.